Talentontwikkeling

Realiseer je sportieve ambities binnen onze inspirerende topsportomgeving.

Een compleet centrum

Het talent centraal

Team van experts

Samen voor goud!

Ben jij een sporttalent of topsporter en wil je onder begeleiding van topcoaches en begeleiders het maximale uit je sportieve carrière halen? Wil je een programma dat speciaal voor jou wordt samengesteld zodat dit perfect past in jouw rooster met trainingen bij je club en je lessen op school? Wil je op één locatie aan de slag met het verbeteren van je kracht & stabiliteit, je conditie, je snelheid en techniek zodat jij kunt gaan voor topprestaties binnen jouw sport?

Dan is Talentencentrum Zuidwest-Nederland dé plek waar je moet zijn! Wij staan klaar om jou de beste begeleiding te bieden.

Compleet aanbod voor elk talent!

Binnen ons Talentencentrum zijn professionals van diverse partners 7 dagen per week bezig om het maximale uit jouw talent te halen. Hiermee bieden we verschillende disciplines om jou te ondersteunen in je ontwikkeling als topsporter en sporttalent.

 

Jongmans-FysioSupport

Fysiotherapeut

Leer mij kennen

Thijs
Rentier

Sportpsycholoog

Leer mij kennen

Carlo van den Biggelaar

Senior Talentcoach

Leer mij kennen

Yannick Warnier

Sportpodotherapeut

Leer mij kennen

Patrick
Toonders

Bewegingswetenschapper

Leer mij kennen

Aleco

Performance trainer

Leer mij kennen

Quirine
Altorf

(Sport)diëtist

Leer mij kennen

Dirk
van Loon

TWH Sportmanagement

Leer mij kennen

SPONSOR

EEN TALENT.

Elke talentvolle sporter droomt van het allerhoogste podium in de sport. Internationaal, nationaal of regionaal. Onderweg naar dit succes maken de sporters de meeste unieke en bijzondere momenten mee: gouden medailles, individuele prijzen, noem het maar op. Jij kan met jouw bedrijf onderdeel worden van deze weg naar succes en de droom van deze sporter.