Carlo van den Biggelaar

Samen zorgen we voor de juiste balans

Talentcoach

Studiecoach

Verenigingscoach

Ik begeleid talenten die hulp nodig hebben bij het plannen en combineren van school en (top)sport. Vanuit een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil ik met jou en je ouders/verzorgers kijken of ik je gedurende het schooljaar kan helpen met allerlei praktisch zaken, zoals een goede planning maken, het meedenken bij het maken van juiste keuzes om een goede balans te houden tussen sport, school en privé.

Als je bij schoolvakken dreigt vast te lopen kan ikzelf bij enkele vakken bijles geven of kan ik je in contact brengen met bijlesdocenten. Omdat ik genoemde zaken al jaren doe op de middelbare school waar ik werk (Roncalli SG) en omdat ikzelf ook gezien heb (met een bij NAC voetballende zoon) hoe belangrijk het is om af en toe met een ervaringsdeskundige te sparren, bied ik graag mijn diensten aan.

Sparren

Plannen

Verenigingen

Verenigingsondersteuning

Als officiële stagebegeleider ( docent LO) binnen het onderwijs voorzie ik al jarenlang studenten die op onze school stage lopen van allerlei pedagogische en organisatorische tips om hun stage tot een succes te maken.

Natuurlijk kan ik die kennis en ervaring ook gebruiken om het kader (trainers/leiders) van jullie sportclub te adviseren/ondersteunen. Bijna iedere sportbond biedt cursussen aan die vooral het accent leggen op sportspecifieke facetten. Maar zaken als communiceren, organisatie wegzetten, creatief omgaan met trainingsmaterialen en vooral pedagogische aspecten krijgen weinig tot geen aandacht, terwijl die behoefte er wel vaak is.

Graag ga ik met jeugdbestuur/commissie en/of kader rond de tafel zitten om te kijken hoe ik mijn kennis hierover bij jullie club kan inzetten. Denk hierbij aan trainingen observeren, vragenuurtje organiseren of individuele gesprekken met kaderleden. Neem gerust contact met me op!