contact@tczwnl.nl
Over ons
Dé uitvalsbasis voor topprestaties

Talentencentrum Zuidwest Nederland is een moderne topsportaccommodatie, gelegen aan de rand van Roosendaal (Noord-Brabant). Al ruim 10 jaar lang weten sporters, teams, verenigingen, bedrijven en scholen ons te vinden voor de beste training en begeleiding.

Binnen ons Centrum voor Topsport en Talentontwikkeling zijn professionals van diverse partners 7 dagen per week bezig om topprestaties te leveren, voor én samen met onze bezoekers. Onze ambitie is om onze sportieve en zakelijke bezoekers optimaal te begeleiden in hun streven naar excellente prestaties en Samen voor Goud te gaan.

Naast vergaderruimtes, cursusruimtes en werkplekken hebben we binnen Talentencentrum Zuidwest Nederland verschillende trainingsruimtes zoals een gymzaal en een fitnessruimte. Buiten vind je o.a. (kunst)grasvelden, een atletiekbaan en een bosrijke omgeving. Sportieve Brasserie BAAN4 is de plaats waar goede koffie wordt gezet, waar je (ook) gezonde tussendoortjes, ontbijt en lunch kunt bestellen en waar je je bezoek aan ons Talentencentrum afsluit met een gezond drankje, een borrel en/of een avondmaaltijd.