Meeting & Events

Realiseer je zakelijke ambities binnen onze inspirerende topsportomgeving.

Een compleet aanbod

Expertise op locatie

Topsportomgeving

Inspirerende omgeving.

Het succes van een zakelijk event valt of staat met de inhoud en de bezoekers. Maar de ‘verpakking’ is minstens zo belangrijk! Dat begint bij een inspirerende omgeving, waar deelnemers/bezoekers de positieve energie van topsport voelen. Wij ontzorgen graag en maken jouw (zakelijk) bezoek tot een succes!

Wil je het beste uit jouw bijeenkomst halen? Combineer dan jouw vergadering met een clinic of masterclass van een van onze topsporters of High Performance leden.

 

Vergadering

Clinic

Workshop

Masterclass

Training

Cursus

MEETINGS.

Vergaderen in een omgeving die energie uitstraalt. Het Talentencentrum Zuidwest-Nederland beschikt over verschillende vergaderruimtes.  Deze zijn voorzien van een digibord, flipover en desgewenst een beamer. Maak jouw meeting compleet met een horeca-arrangement en sportieve activiteit, clinic of masterclass van een van onze partners van het High Performance Team.

 

EVENTS.

Organiseer je event in een inspirerende topsportomgeving. Of het nou gaat om een personeelsfeest, sportgala, trainingskamp of sportdag. Onze locatie biedt alle mogelijkheden. Wij staan voor je klaar om van jouw evenement een evenement met een gouden randje te maken.

 

AGENDA

29 maart 2024

Business Ontbijt

10 april 2024

Jonkman opleidingen | VCA(-cursus) en examen

18 en 19 april 2024

Jonkman opleidingen | BHV basis

23 april 2024

Jonkmanopleidingen | BHV herhaling

27 april 2024

Aleco | Business Ontbijt

26 april 2024

Zorg, beweeg en ontmoetlunch

30 april 2024

Aleco Allstars | Talentendag + masterclass

ETEN & DRINKEN.

Onze sportieve Brasserie Baan4 verzorgt voor onze zakelijke relaties koffie/thee, lunch, (gezonde)snacks en diner tijdens vergaderingen of bijeenkomsten. Daarnaast kan je bij ons terecht voor ontspanning na inspanning of een beloning in de vorm van een bedrijfsfeest of bedrijfsborrel.