Thijs Rentier

Je hoeft geen probleem te hebben om beter te worden

Sportpsycholoog

Coach

Sporters en andere high-performers kloppen aan bij een sportpsycholoog om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Je merkt bijvoorbeeld dat je het lastig vindt om je op belangrijke momenten goed te kunnen concentreren. Of je presteert altijd beter op een training dan tijdens wedstrijden. Samen ga je aan de slag om jezelf meer in je kracht te zetten en je talenten nog meer te laten bloeien. En dat zorgt er niet alleen maar voor dat je beter gaat sporten, je ontwikkelt je ook nog eens als mens! Want mentale vaardigheden kun je overal inzetten. Denk aan het geven van een presentatie voor de klas, het maken van een tentamen of een sollicitatiegesprek voor jouw droombaan.

Persoonlijk

Betrokken

Doelgericht

Sportpsychologie, en in het bijzonder het trainen en ontwikkelen van mentale vaardigheden, neemt steeds vaker een belangrijke plaats in in het optimaal ontwikkelen van talent en het nastreven van de beste prestaties. Onderzoek en praktijk laten zien dat het trainen van mentale vaardigheden kan zorgen voor betere prestaties. Bovendien is het ook praktisch, je kunt er gelijk mee aan de slag.

Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld concentratie/focus, omgaan met prestatiedruk en emoties, doelen stellen, visualisatie en positieve zelfspraak. Het traject wordt volledig afgesteld op jouw behoeftes. Daarnaast is het belangrijk dat de sportpsycholoog bij jou past. Hieronder kun je wat meer over mij lezen. Tijdens de intake kunnen we elkaar nog beter leren kennen en bepalen we samen hoe het traject eruit komt te zien.