Jongmans-Fysiosupport

Wij geloven in een actieve aanpak en het verleggen van grenzen.

(Sport)fysiotherapie

Revalidatie

Voor alle niveaus en alle leeftijden.

Jongmans-FysioSupport biedt sportfysiotherapie voor alle niveaus en alle leeftijden. Elke (sport)blessure kan hier van A tot Z uitstekend begeleid worden! Daarnaast hebben we aandacht voor het voorkomen van blessures, want voorkomen is beter dan genezen! Dit noemen we preventie. Middels lichamelijk onderzoek en enkele testen kunnen we voor u een blessurerisico in kaart brengen. Aan de hand van een persoonlijk schema kan er vervolgens gewerkt worden aan deze ‘weak-links’. Het is onze passie om jou zo goed mogelijk van support te voorzien bij het realiseren van jouw hulpvraag.

(Sport)- fysiotherapie

Blessure- preventie

Hulp bij Vitaliteit

De beste begeleiding voor jou.

Fysiotherapeuten van Jongmans-Fysiosupport zijn bedreven en gedreven in hun vak. het is hun passie om de patiënt zo goed mogelijk van support te voorzien bij het realiseren van zijn / haar hulpvraag. Bij Jongmans-Fysiosupport weten we dat succes behaald wordt door de doeners. We geloven in een actieve aanpak en in het verleggen van grenzen.

Jongmans-FysioSupport werkt intensief samen met het Sportzorgteam van Aleco een van onze partners in het Talentencentrum. Samen zorgen we voor een zo goed mogelijke begeleiding van vele sporters / verenigingen in Roosendaal en omstreken. Er is een uitgebreid netwerk van verschillende (para)medische disciplines waarmee we dagelijks op professionele en plezierige wijze samenwerken.