Meetings en events: ontdek het bij het talentencentrum

Meetings en events is een belangrijke pijler binnen het Talentencentrum. Het Talentencentrum is de ontmoetingsplaats voor iedereen. In onze sportieve omgeving brengen wij mensen graag met elkaar in verbinding. Dit doen wij onder andere door zelf evenementen te organiseren. Ook is het mogelijk om een eigen evenement of meeting te organiseren. Inmiddels hebben we al veel bedrijven mogen ontvangen voor hun meeting of evenement.

In deze blog vertellen we over de mogelijkheden, de voordelen en enkele voorbeelden van eerdere meetings en events bij ons.

De omgeving

Het Talentencentrum bevindt zich in een unieke omgeving. Omringd door sportvelden, is het Talentencentrum de definitie van een sportieve omgeving. Veel van onze gebruikers komen om deze reden naar het Talentencentrum toe. De sportieve omgeving geeft vaak iets extra’s mee aan een meeting of event. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de meeting of event te combineren met een sportmoment. Dit is een leuke onderbreking en brengt ook weer net iets extra’s met zich mee.

 

De mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor meeting en events.

Events

Van een klein evenement tot een groot evenement. Het is allemaal mogelijk binnen het Talentencentrum. Van sportdag tot personeelsfeest, maak er een top evenement van. Elk evenement kan uiteraard ook worden aangevuld met een clinic, masterclass of andere sportactiviteit. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om het eten en drinken te laten verzorgen door onze sportieve brasserie Baan4. Denk bijvoorbeeld aan een lunch of aan een borrel volledig door ons verzorgd.

Meetings

Er zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar binnen het Talentencentrum. De ruimtes zijn allemaal in verschillende sportthema’s.

Voor wat kleinere meetings zijn de spreekruimtes atletiek en voetbal ideaal. In deze ruimtes bevinden zich een digibord en een whiteboard.

Voor wat grotere meetings zijn er boven in ons gebouw de Olympische Ruimte en de Rugby ruimte. Dit zijn grotere ruimtes met daarin ook een digibord, flipover en desgewenst een beamer. Koffie en thee worden in deze ruimtes voor jou klaar gezet als dat gewenst is. Ook is het mogelijk om gedurende of tussen de meeting door een lunch verzorgd te krijgen. Je kan de meeting ook goed beginnen met een lekker ontbijt of afsluiten met een borrel.

Combineer daarnaast de meeting ook met een sportieve activiteit. Dit is een lekkere onderbreking of afsluiting van je meeting. Door middel van sport pak je ook gelijk de kans om te werken aan teambuilding.

 

Eerdere gebruikers

Inmiddels zijn er al veel mooie meetings en events georganiseerd. We zetten een aantal voorbeelden even op een rijtje.

Evenementen

Sportgala Roosendaal: In 2020 vond het Sportgala van Roosendaal plaats bij het Talentencentrum. Dit was een groot succes. De sporters uit Roosendaal werden in een sportieve omgeving gehuldigd voor hun sportprestaties.

Doortrappen: Doortrappen is een evenement waarbij deelnemers praktische tips krijgen op het gebied van fietsen. Op deze manier kunnen ze lang én op een veilige manier blijven fietsen. Het Talentencentrum gaf uiteraard de ruimte voor zo’n mooi evenement.

Business Ontbijt en de Zorg, beweeg en ontmoetlunch: deze evenementen worden door het Talentencentrum georganiseerd met als doel: mensen verbinden. Het Business Ontbijt is een netwerkontbijt met daarvoor nog een intensieve workout. Tijdens het Business Ontbijt worden de deelnemers in contact gebracht met de Allstars van Aleco.

De Zorg, beweeg en ontmoetlunch is een lunch georganiseerd om te verbinden. Mensen vanuit het sociaal-maatschappelijk domein, zorgdomein en beweegpartners komen samen om te ontmoeten en informatie uit te wisselen. De lunch wordt vanuit het Talentencentrum geregeld en deelnemers kunnen dus onder een lunch netwerken.

Sportdag KSE: We hebben al verschillende sportdagen mogen organiseren, onder andere ook die van het KSE. Tijdens deze sportdagen hebben een aantal klassen de KSE Olympics gehouden, verschillende sportvormen zijn hierbij aan bod gekomen.

Meetings

Mattie Sport Roosendaal: Een meeting over het Mattie Multi Sports initiatief vond eerder plaats bij het Talentencentrum. Meerdere partijen kwamen samen om te vergaderen over dit initiatief en beslissingen te maken.

Samenkomst van de VitaalFit-Kids coalitie: de deelnemers van de VitaalFit-Kids coalitie kwamen naar het Talentencentrum om samen te sparren en verdere stappen te maken.

De harde leerschool en de karakter academie zijn ook bij het Talentencentrum geweest voor hun meeting. De Harde Leerschool heeft dit aangevuld met een sportieve lunch.

 

Ook jouw meeting of event bij ons organiseren? Voor meer informatie, neem dan contact op!