Science2Move

Samen werken we verder aan jouw (sport)doelen! 

Sportonderzoek

Data-analyse

Innovatie

Uitgebreide sportonderzoeken en technologische snufjes zoals smartwatches; ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de sport. Maar wat schiet jij als sporter nou eigenlijk op met alle gegevens die hieruit voortkomen?  

Met praktische ervaring binnen zowel top- als breedtesport, weet Science2Move dat innovatie en data essentieel zijn in de optimalisering van (sport)prestaties. Binnen TCZWNL richt ik me dan ook op de optimalisatie van het begeleidingsproces van de sporter. Denk daarbij aan het afnemen van verschillende sportonderzoeken, het samenvoegen van verkregen gegevens en het in kaart brengen van jouw ontwikkeling. Hoe sta jij er op dit moment voor? Hoe verloopt je ontwikkeling? En waar kunnen we nog extra winst behalen? Samen met jou en de andere High Performance Teamleden brengen we jouw sterke en aandachtspunten op een nauwkeurige en heldere manier in kaart, om hier vervolgens gezamenlijk en doelgericht mee aan de slag te gaan.

Bewegings- wetenschapper

Inspannings- fysioloog

Project- partner

De enorme overgave waarmee sporters zichzelf altijd maar blijven pushen inspireerde mij ooit om bewegingswetenschappen te gaan studeren. Voor mij stond dan ook al vroeg vast dat ik daar iets mee wilde doen. Niets is immers mooier dan van je passie je werk te kunnen maken en hierbij anderen te kunnen helpen. Met precies diezelfde overgave.  

Dát is de reden dat ik besloot om in 2016 Science2Move op te richten. Bij Science2Move richten we ons op een optimale en passende trainingsbegeleiding vanuit een wetenschappelijke basis. Op deze manier kunnen we jouw trainingsbegeleiding nog persoonlijker maken en train jij als een ware prof, wat je doel ook is!