Jonkman Opleidingen bij het Talentencentrum!

 

Sinds kort geeft Jonkman Opleidingen BHV cursussen en VCA-examens op onze locatie. Zij huren onze ruimtes en maken regelmatig gebruik van een aanvullende lunch.

Dit is nog niet heel bekend, daarom stelt Jonkman Opleidingen zich in deze blog even voor!

Jonkman Opleidingen

Welkom bij Jonkman Opleidingen, jouw vertrouwde partner voor logistieke- en veiligheidsopleidingen in Zeeland en West-Brabant! Bij ons staat veiligheid altijd centraal. Wij bieden een breed scala aan opleidingen in verschillende vakgebieden. Deze vakgebieden zijn: veiligheid, industrie, mobiele werktuigen, hijsen, BHV/EHBO en techniek. Onze gepassioneerde instructeurs zorgen ervoor dat je niet alleen theoretische kennis opdoet. Ze vinden het ook belangrijk dat je praktische vaardigheden ontwikkelt die perfect aansluiten op jouw dagelijkse werkzaamheden.

Bij Jonkman Opleidingen streven we naar certificeringen die voldoen aan de hoogste normen. Onze opleidingen zijn bijvoorbeeld in lijn met de SSVV-opleidingengids (SOG) voor bedrijven die werkzaam zijn in de (petro-)chemische industrie. Bovendien voldoen onze BHV-opleidingen aan de richtlijnen van het NIBHV.

 

We begrijpen dat taal een belangrijke rol speelt, daarom bieden we onze examens aan in verschillende talen. Het VCA-examen bieden we zelfs in negentien talen aan! En als je wilt, kunnen we zelfs de hele cursus in het Engels verzorgen.

Met onze mobiele trainingsunits komen we naar jou toe, waar je ook bent. Of het nu gaat om BHV, Buitenwacht, Flensmonteur, Ademlucht of Gasmeten. We zorgen ervoor dat de training perfect aansluit op jouw behoeften en de geldende normen en certificeringseisen.

Als onderdeel van The Safety Network groep, bundelen we onze krachten om onze opleidingen voortdurend te verbeteren en uit te breiden. Dit allemaal met als doel om jouw werkomgeving nog veiliger te maken.

Verder dan alleen trainingen

Bij Jonkman Opleidingen gaan we verder dan alleen trainingen. We zijn toegewijd aan jouw veiligheid en professionele ontwikkeling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op onze website om je aan te melden voor een van onze cursussen.

Opleiden is ons vak, en bewustwording is ons doel!

Jonkman Opleidingen BHV