contact@tczwnl.nl
De succesformule
Topzorg
+
Toptrainers
+
Lifestyle & Coaching
+
Sport als Inspiratie
+
Inspirerende Locatie
+
Professionele Accommodatie
Topzorg
Toptrainers
Lifestyle & Coaching
Sport als Inspiratie
Inspirerende Locatie
Professionele Accommodatie
High Perfomance Team

High Performance Team bestaat uit samenwerkende partijen binnen het Talentencentrum Zuidwest Nederland.

Wij bieden daarmee een netwerk van verschillende disciplines om je te ondersteunen in jouw ontwikkeling. Zowel voor topsporters als recreatieve sporters. Denk hierbij aan sportzorg, fysiotherapie, (sport)diëtiek, sportpsychologie, podotherapie, inspanningsfysiologie en talentcoaching.

Paul Jongmans | Fysiotherapeut | Jongmans FysioSupport

Bewegen is belangrijk voor je gezondheid. Maar wat als bewegen niet vanzelfsprekend is? Dan staan wij voor je klaar! Jongmans-FysioSupport biedt sportfysiotherapie voor alle niveaus en alle leeftijden. Bent u een beginnende sportbeoefenaar of professioneel atleet? Iedereen krijgt bij Jongmans-FysioSupport de topzorg die hij/zij verdient. De praktijk biedt uitstekende faciliteiten om de gehele revalidatie van A tot Z vorm te kunnen geven.

Vera Wisse | (Sport)dietist | Vera Wisse Sportdietist

Een fit lichaam begint met gezonde voeding! Het is mijn doel om de voeding optimaal aan te laten sluiten bij de wensen van de sporter. Voeding in de voorbereiding op een training of wedstrijd, voeding tijdens de inspanning en voeding om optimaal te kunnen herstellen zijn belangrijke thema’s.
Maar ook bij vragen over darmklachten tijdens het sporten, kramp, een optimaal vetpercentage, krachttoename en supplementen is een sportdiëtist de aangewezen persoon. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het meten van lichaamssamenstelling (vetpercentage)

 

Thijs Rentier | Sportpsycholoog | Thijs Rentier Sportpsychologie & Coaching

Heb jij last van wedstrijdspanning? Heb je moeite om je concentratie erbij te houden, juist op de momenten dat er wat van je wordt verwacht? Dan kan ik je daarbij helpen. Als sportpsycholoog ga ik in de praktijk met je aan de slag, waarbij we het gezamenlijke doel hebben om jou optimaal te laten presteren op de momenten dat je er moet staan. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij centraal

 

Rob Krijnen | Podotherapeut | Podologiepraktijk Krijnen

Je kunt bij mij terecht voor voet- en houdingsgerelateerde klachten

 

Guy Gommeren | Inspanningsfysioloog |

Ik kijk naar de reactie van het lichaam op een (sportieve) inspanning. Voor een (sportieve) inspanning heeft het lichaam energie nodig. Deze energievoorziening wordt via verschillende mechanismen in stand gehouden. Aan de hand van een analyse kan bepaald worden hoe de individuele prestatie verbeterd kan worden. Conditie, kracht en snelheid kunnen in kaart gebracht worden zodat een specifiek advies/trainingsschema gegeven kan worden, afgestemd op de wensen, doelstellingen, prestatieniveau en trainingsverleden van een individu.

 

Carlo van den Biggelaar | Talentcoach / Studiebegeleider |

Ik begeleid talenten die hulp nodig hebben bij het plannen en combineren van school en (top)sport. Vanuit een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil ik met jou en je ouders/verzorgers kijken of ik je gedurende het schooljaar kan helpen met allerlei praktisch zaken, zoals een goede planning maken, het meedenken bij het maken van juiste keuzes om een goede balans te houden tussen sport, school en privé.

Als je bij schoolvakken dreigt vast te lopen kan ikzelf bij enkele vakken bijles geven of kan ik je in contact brengen met bijlesdocenten. Omdat ik genoemde zaken al jaren doe op de middelbare school waar ik werk (Roncalli SG) en omdat ikzelf ook gezien heb (met een bij NAC voetballende zoon) hoe belangrijk het is om af en toe met een ervaringsdeskundige te sparren, bied ik graag mijn diensten aan.

Aleco Trainers | (Top)sport training & begeleiding | Aleco

Wij zetten aan tot beweging en maken topbegeleiding en topzorg toegankelijk voor iedereen! 

Of je nou een All Star bent en gaat voor goud of als recreatieve sporter Fit&Gezond wilt worden en blijven. Wij bieden je deskundige begeleiding van betrokken coaches. Last van een blessure of begeleiding nodig bij je herstel? Elke dinsdag, donderdag en zondag is er voor de sporters van Aleco een gratis inloopspreekuur sportzorg. Je kunt daarnaast terecht voor diagnose, behandeling en sportmassages.

Wij brengen JouwTeamInBeweging (bedrijf of sportteam) in onze inspirerende omgeving! Met onze deskundige en energieke Fit4TheJob trainingen zorgen we dat medewerkers, teams en organisaties fit worden en blijven.

Kwetsbare jongeren met (onontdekte) talenten en ambities bieden wij oprechte aandacht en professionele coaching in het kader van MeetYourTalents.

Wil jij de beste zorg en begeleiding?
Klaar voor de start?
En we zijn weg!
We hebben jouw contact aanvraag succesvol ontvangen en gaan meteen aan de slag! Je hoort snel van ons.