contact@tczwnl.nl
De succesformule
Topzorg
+
Toptrainers
+
Lifestyle & Coaching
+
Sport als Inspiratie
+
Inspirerende Locatie
+
Professionele Accommodatie
Topzorg
Toptrainers
Lifestyle & Coaching
Sport als Inspiratie
Inspirerende Locatie
Professionele Accommodatie
High Perfomance Team

High Performance Team bestaat uit samenwerkende partijen binnen het Talentencentrum Zuidwest Nederland.

Wij bieden daarmee een netwerk van verschillende disciplines om je te ondersteunen in jouw ontwikkeling. Zowel voor topsporters als recreatieve sporters. Denk hierbij aan sportzorg, fysiotherapie, (sport)diëtiek, sportpsychologie, podotherapie, inspanningsfysiologie en talentcoaching.

Paul Jongmans / Femke Harmsen | Fysiotherapeut | Jongmans FysioSupport | 0165 – 234423

Jongmans-FysioSupport biedt sportfysiotherapie voor alle niveaus en alle leeftijden. Elke (sport)blessure kan hier van A tot Z uitstekend begeleid worden! Daarnaast hebben we aandacht voor het voorkomen van blessures, want voorkomen is beter dan genezen! Dit noemen we preventie. Middels lichamelijk onderzoek en enkele testen kunnen we voor u een blessurerisico in kaart brengen. Aan de hand van een persoonlijk schema kan er vervolgens gewerkt worden aan deze ‘weak-links’. Het is onze passie om jou zo goed mogelijk van support te voorzien bij het realiseren van jouw hulpvraag.

Andrea Rottier | (Sport)dietist & Leefstijlcoach | 06 – 51353109

Als sportdiëtist is mijn doel om samen met jou te kijken naar wat je wensen en doelen zijn, zodat je met een fit lichaam jouw sport optimaal kan uitvoeren. We letten op je voeding in de voorbereiding op een training of een wedstrijd, maar ook op voeding tijdens de inspanning en voeding voor een optimaal herstel. Voor vragen over voedingsmiddelen, supplementen, darmklachten, krampen etc. kun je ook bij mij terecht.

Naast (sport)diëtist ben ik leefstijlcoach. Ik ondersteun mensen met advies en motivatie voor een langdurig gezonde levensstijl. Zo help ik mensen die gezonder willen gaan leven of fitter willen worden op het gebied van beweging, ontspanning en voeding. Als het om bewegen gaat, werk ik samen met een professional die ook bij het talentencentrum werkzaam is. Het doel is afhankelijk van de vraag en we werken naar het doel toe met een coaching op maat.

 

Thijs Rentier | Sportpsycholoog | Thijs Rentier Sportpsychologie & Coaching 06 – 27481026

Heb jij last van wedstrijdspanning? Heb je moeite om je concentratie erbij te houden, juist op de momenten dat er wat van je wordt verwacht? Dan kan ik je daarbij helpen. Als sportpsycholoog ga ik praktijkgericht met je aan de slag, waarbij we het gezamenlijke doel hebben om jou optimaal te ontwikkelen, met plezier te laten sporten én je ambities op een gezonde manier kunt nastreven. Je kunt van mij een persoonlijke, betrokken en doelgerichte begeleiding verwachten. Effectieve mentale vaardigheden die sporters leren, kunnen ook worden ingezet op school en straks in het werkende leven. Ontwikkel als mens én als sporter!

 

Rob Krijnen | Podotherapeut | Podologiepraktijk Krijnen

Je kunt bij mij terecht voor voet- en houdingsgerelateerde klachten

 

Guy Gommeren | Inspanningsfysioloog |

Ik kijk naar de reactie van het lichaam op een (sportieve) inspanning. Voor een (sportieve) inspanning heeft het lichaam energie nodig. Deze energievoorziening wordt via verschillende mechanismen in stand gehouden. Aan de hand van een analyse kan bepaald worden hoe de individuele prestatie verbeterd kan worden. Conditie, kracht en snelheid kunnen in kaart gebracht worden zodat een specifiek advies/trainingsschema gegeven kan worden, afgestemd op de wensen, doelstellingen, prestatieniveau en trainingsverleden van een individu.

 

Carlo van den Biggelaar | Talentcoach / Studiebegeleider | 06 – 54781536

Ik begeleid talenten die hulp nodig hebben bij het plannen en combineren van school en (top)sport. Vanuit een vrijblijvend kennismakingsgesprek wil ik met jou en je ouders/verzorgers kijken of ik je gedurende het schooljaar kan helpen met allerlei praktisch zaken, zoals een goede planning maken, het meedenken bij het maken van juiste keuzes om een goede balans te houden tussen sport, school en privé.

Als je bij schoolvakken dreigt vast te lopen kan ikzelf bij enkele vakken bijles geven of kan ik je in contact brengen met bijlesdocenten. Omdat ik genoemde zaken al jaren doe op de middelbare school waar ik werk (Roncalli SG) en omdat ikzelf ook gezien heb (met een bij NAC voetballende zoon) hoe belangrijk het is om af en toe met een ervaringsdeskundige te sparren, bied ik graag mijn diensten aan.

Aleco Trainers | (Top)sport training & begeleiding | Aleco | 0165 – 743005

Wij zetten aan tot beweging en maken topbegeleiding en topzorg toegankelijk voor iedereen! 

Of je nou een All Star bent en gaat voor goud of als recreatieve sporter Fit&Gezond wilt worden en blijven. Wij bieden je deskundige begeleiding van betrokken coaches. Last van een blessure of begeleiding nodig bij je herstel? Elke dinsdag, donderdag en zondag is er voor de sporters van Aleco een gratis inloopspreekuur sportzorg. Je kunt daarnaast terecht voor diagnose, behandeling en sportmassages.

Wij brengen JouwTeamInBeweging (bedrijf of sportteam) in onze inspirerende omgeving! Met onze deskundige en energieke Fit4TheJob trainingen zorgen we dat medewerkers, teams en organisaties fit worden en blijven.

Kwetsbare jongeren met (onontdekte) talenten en ambities bieden wij oprechte aandacht en professionele coaching in het kader van MeetYourTalents.

Wil jij de beste zorg en begeleiding?
Klaar voor de start?
En we zijn weg!
We hebben jouw contact aanvraag succesvol ontvangen en gaan meteen aan de slag! Je hoort snel van ons.