contact@tczwnl.nl
De succesformule
Sport als Inspiratie
+
Sportieve Brasserie Baan4
+
Inspirerende Locatie
+
Professionele Accommodatie
Sport als Inspiratie
Sportieve Brasserie Baan4
Inspirerende Locatie
Professionele Accommodatie
Baan 4 - De Sportieve Brasserie
Sportbar

De plek waar je met vrienden of collega’s voor of na het sporten kan genieten van (gezonde) snacks, smoothies, lunch of diner in een sportieve, uitdagende omgeving. Gezellig een potje tafeltennissen met vrienden of samen kijken naar die ene voetbalwedstrijd onder het genot van een drankje? Ook dat kan bij Baan4!

Zakelijke arrangementen

Voor onze zakelijke relaties verzorgt Baan4 koffie/thee, lunch, snacks en diner tijdens vergaderingen of bijeenkomsten (ook op locatie). Daarnaast kan je bij ons terecht voor ontspanning na inspanning of een beloning in de vorm van een bedrijfsfeest of bedrijfsborrel. Zin in een leuke ontspannen avond? Schrijf je dan eens met collega’s in als team voor onze caféspelen!

Kinderfeestjes

Voor de jongste sportfanaatjes is het mogelijk hun kinderfeestje te vieren bij Baan4. Samen met de toptrainers van Aleco maken we er een supergaaf, sportief en actief kinderfeestje van!

Johan van der Velden

Baan 4 – de sportieve brasserie wordt gerund door Johan. Johan is een echte sportfanaat! Vraag hem iets over de Tour de France of voetbal en hij stopt voorlopig niet met praten 😉 Daarnaast is hij zelf ook fanatiek sporter en zie je hem, als het even kan, voorbij komen op het parcours van een triathlon in de regio. Met een flink aantal jaren ervaring in de horeca en zijn sportieve achtergrond is Johan en Baan 4 de gouden combinatie!

Weten wat Baan4 voor jou kan betekenen?